- Autor: STOB
- Doba přípravy (min.): 50
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčatové pyré | 30 |
Rajčata | 50 |
Mozzarella Light | 50 |
Knäckebrot Wasa delikatess | 20 |
Dochucovadla:
Čerstvá bazalka, pepř, sůl, sušené oregano
Energetická hodnota celkem: 713 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Knäckebrot potřeme rajčatovým sugem, ochutíme trochou sušeného oregana a obložíme plátky sýru Mozzarella a plátky račat, osolíme a opepříme. Vložíme na 15 minut do trouby rozpálené na 180 °C, dokud se sýr nerozpustí a knäckebrot nezměkne. Před podáváním zasypeme čerstvou bazalkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.